Pergolele bioclimatice sunt structuri inovative de acoperire a spațiilor de terasă. Sunt fabricate din lamele din aluminiu care pot fi ajustate în diverse unghiuri, astfel încât acoperișul sa fie închis sau deschis în proporția dorită. Aceste pergole metalice sunt complet automatizate și pot fi controlate remote, prin tabletă sau smartphone. Orientarea lamelelor poate fi ajustată în orice moment astfel încât să fiți protejați de radiațiile solare sau de precipitații.

Pergolele bioclimatice sunt soluția ideală de acoperire terasă pentru că mențin temperatura optimă în spațiul dorit: lamelele se ajustează astfel încât acoperișul să ofere ventilație în timpul temperaturilor ridicate sau să mențină căldura înauntru în timpul lunilor friguroase.

Pergolele bioclimaice Eagle Pergola sunt prevăzute cu un sistem de închidere terasă tip ghilotină, care oferă izolare termică și fonică de cel mai înalt nivel.  Închiderea și deschiderea geamurilor se controlează prin telecomandă. Acest tip de terase închise cu sticlă oferă un maximum de confort climatic și fonic iar designul de calitate înfrumusețează atmosfera locuinței sau restaurantului dumneavoastră.

SUNT FĂCUTE PE MĂSURĂ ȘI PERSONALIZATE ÎN FUNCȚIE DE DORINȚELE CLIENTULUI

AU UN SISTEM SPECIAL DE DRENARE A APEI CARE PREVINE ACUMULAREA SUNT PREVĂZUTE CU MOTOARE SOMFY, CARE FOLOSESC TEHNOLOGIA RADIO IO-HOMECONTROL

Comments are closed.

Close Search Window